Agenda

Expositie Alta Ripa - Oud Turnhout

Van januari 2022 tot augustus 2022 zijn een aantal van mijn werken te bezichtigen in de prachtige Kasteelhoeve Alta Ripa in Oud-Turnhout. Ik stel hier een selectie van mijn landschappen en abstracte werken tentoon. Uitgevoerd in verschillende media en formaten.

Bekijk hier de website van Alta Ripa voor meer informatie.
Expositie in Alta Ripa - Irma van Gemert

Het Clockhuys te Asten

Van 11 februari tot 12 mei 2020 stel ik een selectie van mijn werken ten toon in de etalage van het Clockhuys te Asten. Loop gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Karakterestiek evrouw Olie verfen acryl schildering

Expositie 'Wat 'n portret'

Van 22 september tot 16 november 2019 zijn een aantal van mijn portretten te bezichtigen in gemeenschapshuis de Einder te Someren-Eind. Zowel realistische, eigenzinnige als karakteristieke portretten worden hier tentoon gesteld.

De expositie is op onderstaande momenten te bezichtigen:

Maandag tussen 8.00- 12.30 uur en 13-17.00 uur Dinsdag tussen 8.00-12.00 uur Woensdag en donderdag de gehele dag vanaf 9.00 uur Vrijdag tussen 9.00-11.00 uur en 13.00-16.00 uur

In de avonduren wanneer er gebruikers zijn en in de weekenden wanneer er een activiteit plaatsvindt.

Expositie 'Wat 'n portret'

Groepsexpositie Breekbaar

Vanaf 31 maart t/m 31 mei 2019 exposeer ik wederom samen met 9art in Gender Galerie te Eindhoven. Hier presenteer ik veelal dezelfde werken als tijdens mijn vorige expositie 'Breekbaar'. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen.Vitalis Parc Gender Maria van Bourgondiƫlaan 8a

Website 9 art
Logo 9art

Tentoonstelling

Van 18 januari tot en met eind maart 2019 zijn een aantal van mijn werken te bewonderen in gezondheidscentrum 'De Vuursteen' in Molenhoek. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen!

Bezoek hier de website van De Vuursteen.
grenzen-verleggen

Groepsexpositie Breekbaar

Van zondag 28 oktober tot zaterdag 15 december 2018 zijn een aantal van mijn werken te bezichtigen in cultureel centrum 'Het Klooster' te Nuenen.U kunt hier iedere werkdag van 9.00 uur tot 22.30 uur terecht. In de weekenden is Het Klooster beperkt geopend voor publiek wegens evenementen.

Raadpleeg hier de website van Het Klooster.
Poster expositie Breekbaar

Wij maken gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee zorgen we er voor dat de website zo goed mogelijk werkt voor je. Sommige functies op de website zullen niet meer werken als je niet akkoord gaat.