In opdracht

Werk in opdracht

Spreekt mijn stijl jou aan en ben jij opzoek naar een uniek schilderij? Ik maak het met liefde en plezier voor je!

Ik ben gespecialiseerd in het maken van:

  • Portretten van mens en dier
  • Abstracte werken
  • Landschappen

Hoe ga ik te werk?

Vraag bij mij een vrijblijvende prijsindicatie op. Wanneer deze overeenkomt met je verwachtingen, plannen we een gesprek in waarin we al je wensen bespreken. Denk hierbij aan; onderwerp, materiaal- en kleurgebruik. Naar aanleiding van dit gesprek maar ik een offerte op maat voor je en kun je beslissen of we samen in zee gaan.

Wat leuk, we gaan samenwerken!

Ik houd je geregeld op de hoogte van het proces door je foto’s en indien gewenst filmpjes te sturen. Voor ik het werk volledig afwerk, kom je naar mijn atelier om het werk live te bekijken. Je hebt nu eventueel nog de mogelijkheid kleine wijzigingen aan te geven. Een volledige betaling is pas bij 100% tevredenheid Wel vraag ik om een aanbetaling voor aanschaf van materiaal e.d. Heb je interesse?! Super leuk. Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of vul het formulier onder aan de pagina in.

In herinnering

Wil jij ook graag een unieke herinnering aan jouw dierbare? Ik ben gespecialiseerd in het verweken van as in mijn schilderwerken. Behalve een portret van jouw dierbare zijn er ook vele andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie herinnering, of een plek waar jij en je geliefde vaak samen kwamen.

Hoe ga ik te werk?

Eerst plannen we een persoonlijk gesprek, zodat je al je wensen met me kunt bespreken. En ik een beter beeld krijg van jouw dierbare. Dit helpt mij om een nog persoonlijker en unieker werk te maken. Na dit gesprek zal ik je een vrijblijvende offerte toesturen. Als jij de klik voelt en het ziet zitten om met mij iets moois neer te zetten. Geef je akkoord op deze offerte en ga ik voor je aan de slag.

Leuk, dat we gaan samenwerken!

Tussentijds word je geregeld op de hoogte gebracht doormiddel van foto's en of filmpjes.

We plannen ten minste één bezoek in het atelier om de voortgang in real life te zien. Dit geeft je meteen de gelegenheid feedback te geven.

Volledige betaling doe je pas bij 100% tevredenheid.

*Ik vraag wel om een aanbetaling voor aanschaf van materiaal e.d.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

In herrinnering

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Heb je interesse in een kunstwerk afgestemd op jouw wensen? Stuur me dan een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee zorgen we er voor dat de website zo goed mogelijk werkt voor je. Sommige functies op de website zullen niet meer werken als je niet akkoord gaat.