Spreekt mijn stijl jou aan?

En ben jij opzoek naar een uniek schilderij? Ik maak het met liefde en plezier voor je!

Ik ben gespecialiseerd in het maken van 

  • Portretten van mens en dier 
  • Abstracte werken
  • Landschappen

Hoe ga ik te werk?

Vraag bij mij een vrijblijvende prijsindicatie op. Wanneer deze overeenkomt met je verwachtingen, plannen we een gesprek in waarin we al je wensen bespreken. Denk hierbij aan; onderwerp, materiaal- en kleurgebruik. Naar aanleiding van dit gesprek maar ik een offerte op maat voor je en kun je beslissen of we samen in zee gaan.

In herinnering opa

In herinnering

Wil jij ook graag een unieke herinnering aan jouw dierbare? Ik ben gespecialiseerd in het verweken van as in mijn schilderwerken. Behalve een portret van jouw dierbare zijn er ook vele andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie herinnering, of een plek waar jij en je geliefde vaak samen kwamen.

Wat leuk, we gaan samenwerken!

Ik houd je geregeld op de hoogte van het proces door je foto’s en indien gewenst filmpjes te sturen. Voor ik het werk volledig afwerk, kom je naar mijn atelier om het werk live te bekijken. Je hebt nu eventueel nog de mogelijkheid kleine wijzigingen aan te geven. Een volledige betaling is pas bij 100% tevredenheid. Wel vraag ik om een aanbetaling voor aanschaf van materiaal e.d. Heb je interesse? Super leuk! Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of vul het formulier onder aan de pagina in.

Test review

Lees hier hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren.

Mieke & Harrie Evers
"Op zoek naar een professionele kunstschilder om onze kleinkinderen gezamenlijk op een portret vast te leggen, kwamen we via Facebook bij Irma uit. We maakten een afspraak en werden gastvrij ontvangen en gaven ons ideeën en wensen aan Irma door. Vanaf het begin werden we door Irma betrokken bij het proces. Op uitnodiging van Irma konden we het schilderij komen bekijken en onze wensen van dat moment uitspreken. Die werden door Irma dan meegenomen. Nu hangt er werkelijk een prachtige schilderij van onze kleinkinderen aanduur. Met hartelijke dank aan Irma!"
Rianne van de Griendt
"Irma maakt mooie schilderijen. Met name portretten, maar ze is ook steengoed met landschappen. Ook in opdracht voor jouw persoonlijke stijl."
Marleen Liebrechts
"Vandaag mijn schilderij opgehaald mijn eerste reactie..... Ja stilte wat is het mooi geworden.. Wow wow wow. Ondanks dat het schilderij een opdracht was is het zoveel mooier als dat ik had verwacht. Dank je wel Irma"

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Heb je interesse in een kunstwerk afgestemd op jouw wensen? Stuur me dan een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Je kunt ons ook mailen via info@irmavangemert.com.

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.